Kirkon lähetysjärjestö since 2022

Armoa ja iloa jouluusi

Julkaistu: 24.12.2023 12:00

Hyvä lukija, tervehdin sinua koko yhdistyksemme työntekijäjoukon puolesta apostoli Paavalin sanoin: "Kun te tällä työllänne annatte todistuksen uskostanne, lahjanne saajat ylistävät Jumalaa siitä, että te näin tunnustatte kuuliaisuutenne Kristuksen evankeliumille ja jaatte omastanne anteliaasti heille ja kaikille muillekin. Näin he myös rukoilevat teidän puolestanne ja ikävöivät teitä sen ylenpalttisen armon vuoksi, jota Jumala on osoittanut teille. Kiitos Jumalalle hänen sanomattoman suuresta lahjastaan!” 2. Kor.9:13-15.

Jouluna Jeesus syntyi, Vapahtajamme ja veljemme. Se on Jumalan suuri lahja sinulle. Ei tarvitse pelätä: ei elämää eikä kuolemaa, ei ihmisiä eikä edes Jumalan tuomiota, koska Jeesus Vapahtaja on kanssasi. Puolustaja, syntiesi sovittaja, veljesi. Siksi joulun sanoma on evankelisen liikkeen ytimessä ja haluan toivottaa sinulle armoa ja iloa jouluusi. Vapahtaja siunatkoon joulusi läsnäolollaan ja armollaan.