Kirkon lähetysjärjestö since 2022

Jäsenenä tiedät enemmän

Haluatko saada 6 kertaa vuodessa ELY-sanomat? Lehdistä joulu- ja pääsiäisnumero ovat juhlalehtiä. Lehti välittää tietoa ELYn toiminnasta, avaa näköalaa lähetystyöhön, haastattelee kirkon päättäjiä, ravitsee hengellisesti, sisältää osion myös lapsille.  Tämän saat jäsenetuna ilmaiseksi. Siksi jäseneksi kannattaa liittyä. Avaa alla oleva sähköinen jäsenhakemus (Avaa jäsenhakemus tästä) ja täydennä tarvittavat tiedot sekä napsauta Lähetä hakemus. Tai voit avata tulostettavan jäsenhakemuksen, täydentää tiedot ja lähettää sen ELYn toimistoon. Hallituksen hyväksyttyä hakemuksen saat jäsenkirjeen, jolla jäsenyytesi vahvistetaan.

Jäsenhakemus

Evankelinen lähetysyhdistys – ELY ry:n tarkoituksena on ”Jumalan armoon ja apuun luottaen toimia niin, että mahdollisimman moni voisi vahvistua uskossa kolmiyhteiseen Jumalaan ja löytää oman paikkansa evankeliumin levittämisessä lähelle ja kauas. Omassa toiminnassaan yhdistys haluaa pitäytyä Pyhän Raamatun ilmoitukseen ja evankelisluterilaisen kirkon tunnustukseen. Yhdistykselle ovat tärkeitä kirkkomme evankelisen herätysliikkeen perinne ja uskon korostukset.”

Koen yhdistyksen tarkoituspykälässä mainitut asiat itselleni tärkeiksi ja siksi haluan liittyä ELY ry:n jäseneksi. Jäsenetuna saan Elysanomat – lehden ja muut mahdolliset yhdistyksen jäsenedut.
Osallistun ELYn toimintaan ja tuen sitä eri tavoin mahdollisuuksieni mukaan.

Avaa jäsenhakemus tästä

Avaa tulostettava jäsenhakemus

Yhdistyksen säännöt tästä linkistä

Jäsenmaksu 20 €/v, (18-30 v 10 €/hlö/v), vuonna 2023. Syyskokous päättää jäsenmaksun suuruudesta vuosittain.

Hallituksen hyväksyttyä jäsenyyden, uusi jäsen saa jäsenkirjeen, jolla jäsenyys vahvistetaan.

Hakemus lähetetään:

Evankelinen lähetysyhdistys – ELY ry / Hallitus
PL 49, 43501 KARSTULA (uusi osoite!)

Hakemuksesi tiedot voit lähettää myös sähköpostilla: ely@evankeliset.net