Jäsenenä tiedät enemmän

Haluatko saada 6 kertaa vuodessa ELY-sanomat? Lehdistä Joulu- ja pääsiäisnumero ovat juhlalehtiä. Lehti välittää tietoa ELYn toiminnasta, avaa näköalaa lähetystyöhön, haastattelee kirkon päättäjiä, ravitsee hengellisesti, sisältää osion myös lapsille.  Tämän saat jäsenetuna ilmaiseksi. Siksi jäsenksi kannattaa liittyä. Tulosta alla oleva jäsenhakemus ja lähetä se ELYn toimistoon. Hallituksen hyväksyttyä hakemuksen saat jäsenkirjeen, jolla jäsenyytesi vahvistetaan. Jäsenmaksuksi v. 2020 vuosikokous on päättänyt 20 €, 18-30v 10 €/hlö.

Avaa tulostettava jäsenhakemus

Yhdistyksen säännöt tästä linkistä

ELYn jäsenkampanja 2017-2018

Jäsenhakemus

Evankelinen lähetysyhdistys – ELY ry:n tarkoituksena on ”Jumalan armoon ja apuun luottaen toimia niin, että mahdollisimman moni voisi vahvistua uskossa kolmiyhteiseen Jumalaan ja löytää oman paikkansa evankeliumin levittämisessä lähelle ja kauas. Omassa toiminnassaan yhdistys haluaa pitäytyä Pyhän Raamatun ilmoitukseen ja evankelisluterilaisen kirkon tunnustukseen. Yhdistykselle ovat tärkeitä kirkkomme evankelisen herätysliikkeen perinne ja uskon korostukset.”

Koen yhdistyksen tarkoituspykälässä mainitut asiat itselleni tärkeiksi ja siksi haluan liittyä ELY ry:n jäseneksi. Jäsenetuna saan Elysanomat – lehden ja muut mahdolliset yhdistyksen jäsenedut.
Osallistun ELYn toimintaan ja tuen sitä eri tavoin mahdollisuuksieni mukaan.

Avaa jäsenhakemus tästä

Jäsenmaksu 20€/v. (vuonna 2020, 18-30v 10 €/hlö, vuosikokous päättää suuruudesta vuosittain).

Hallituksen hyväksyttyä jäsenyyden, uusi jäsen saa jäsenkirjeen, jolla jäsenyys vahvistetaan.

Hakemus lähetetään:

Evankelinen lähetysyhdistys – ELY ry / Hallitus
Kokkolantie 12, 43500 KARSTULA

Hakemuksesi tiedot voit lähettää myös sähköpostilla: ely@evankeliset.net