Joulukeräys

Lahjaksi olette saaneet – lahjaksi antakaa

Joulu lähestyy, on aika käynnistää perinteinen joulukeräys. Erityisesti tänä vuonna sydämellämme ovat lapset, täällä Suomessa ja lähetyskohteissamme Venäjällä, Virossa ja Sambiassa. Aarrearkkutyön kautta olemme mukana tukemassa perheitä kristillisen kasvatuksen antamisessa. Yksi tärkeä lahja, jonka läheisillesi voit antaa on aika. Olla ja elää lähellä, olla läsnä. Koskettaa, ottaa syliin, silittää, leikkiä, laulaa. Aarrearkkupussi on oiva apuväline tällaisessa ”sylilahjassa”. Lapselle annettu aika on lahja, jonka hän muistaa ja jota hän kantaa sydämessään senkin jälkeen, kun lahjan antaja ei ole hänen kanssaan. Mutta opitut laulut, lorut ja rukoukset säilyvät sydämessä. Tänä vuonna Elyn joulukeräyksen tuotto käytetään lasten parissa tehtävään työhön, jotta kasvattajilla ja opettajilla olisi välineitä ja aikaa opettaa, kasvattaa ja rakastaa.

Lahjan antamisessa on kolme asiaa. On hän, joka antaa. Täytyy olla jotain, mitä antaa. Ja sitten on hän, jolle lahja annetaan. Jos Jumala on antanut sinulle jotain, mitä voit antaa, rohkaisen ja kutsun sinua: Tule mukaan toteuttamaan lasten parissa tehtävää työtä ja osallistu Elyn joulukeräykseen.

”’Minä vakuutan teille, että Jumalan valtakuntaan ei pääse kukaan, joka ei ota sitä vastaan niin kuin lapsi.’ Hän otti lapset syliinsä ja siunasi heidät panemalla kätensä heidän päälleen.”
Markus 10:15-16 UT 2020

Voit tehdä lahjoituksen pankissa/verkkopankissa tili IBAN FI06 5114 0220 0380 63, viestiksi joulukeräys sekä oma seurakuntasi. (Jos et ole ELYn jäsen ja lahjoitat yli 50 €, laita myös oma nimesi ja osoitteesi kiitoslahjan lähettämistä varten.)
MobilePayn lahjoitusnumero on 12374 tai voit antaa tukesi yhdistyksen kotisivujen kautta: www.evankeliset.net/lahjoita.
Joulun iloa sinulle, kiitos lahjasta, Jumala sinua siunatkoon.

Katso Elyn rahankeräyslupatiedot tästä.