Kirkon lähetysjärjestö since 2022

ELY lähetysjärjestönä

Kirkossamme toimii kymmeniä lähetysjärjestöjä, jotka kaikki ovat mukana Jumalan lähetyksessä. Kirkkomme lähetystyötä koordinoi Kirkon lähetystyön keskus (KLK). Evankelinen lähetysyhdistys perustettiin kahden perusasian äärelle: haluttiin laulaa yhdessä Siionin kanteleen lauluja ja tukea lähetystyötä.

Lähetystyö on oleellinen osa Kristuksen kirkon toimintaa. Sen tarkoituksena on julistaa evankeliumi kaikille ihmisille mutta myös auttaa ja palvella heikommassa asemassa olevia. Sanoma Jeesuksesta, rististä, ylösnousemuksesta, avatusta taivastiestä, kuuluu kaikille. ”Menkää kaikkialle maailmaan ja julistakaa evankeliumi kaikille luoduille”, kuuluu Jeesuksen käsky seuraajilleen. (Mark.16:15).

Lähetys on kolmiyhteisen Jumalan pelastavaa työtä. Keskuksessa on Jeesus Kristus ja hänen ristintyönsä. Sillä ”ei kukaan muu voi pelastaa kuin hän.” (Apt. 4:12). Siksi kaikessa toiminnassa pitää selkeästi kaikua sanoma armahtavasta Vapahtajasta, Jeesuksesta Kristuksesta.
Samalla lähetykseen kuuluu myös lähimmäisen tukeminen ja auttaminen elämän eri tilanteissa.
Evankelinen lähetysyhdistys tarjoaa yhden kanavan toimia Kristuksen todistajana.

Tässä kolme tärkeää asiaa:
1. Esirukous. Voit rukoilla lähetystyön ja lähettien puolesta.
2. Voit tukea taloudellisesti lähetystyötä sen mukaan, mikä sinulle on mahdollista. Säännöllinen tuki, pienikin, on merkittävä.
3. Pidä lähetyksen asiaa esillä. Toivoisimme, että lähetykselle syttyisi mahdollisimman moni, joko lähettäjäksi ja tukijaksi tai lähtijäksi.