Yhteistyö Medialähetys Sanansaattajien kanssa

Myös Radiolähetysjärjestö Sanansaattajien kanssa on allekirjoitettu yhteistyösopimus v. 2009. Medialähetys Sanansaattajien kautta ELY tukee farsinkielisiä lasten TV-ohjelmia ja Japaniin suuntautuvaa Keikon kirjelaatikko-nimistä radio-ohjelmaa.
– Japanin työ ja SAT7-työ Sansan kotisivuilla

Medialähetys Sanansaattajien kohteet:

  • Sat7-työ, toistaiseksi voimassaoleva sopimus
  • Itävalta, Eeva ja Jari Vähäsarja, Hanna-työ ja Trans World Radio (TWR) -työ
  • Japani, Keikon kirjelaatikko

SAT-7 on vuonna 1995 perustettu kristillinen, voittoa tavoittelematon satelliittitelevisioyhtiö. Sen ensimmäinen ohjelma lähetettiin vuonna 1996. Ohjelmat ovat paikallisten kristittyjen tekemiä ja niitä katsotaan yli 70 maassa Keski-Aasiassa, Lähi-idässä, Pohjois-Afrikassa ja Euroopassa. SAT-7:llä on viisi kanavaa, joista arabiankielisiä ovat SAT-7 Arabic, lastenkanava SAT-7 Kids ja SAT-7 Plus. Kanavista SAT-7 Pars on farsinkielinen ja SAT-7 Türk turkinkielinen. Sansan marokkolaissyntyinen työntekijä tekee arabiankieliselle kanavalle mm. virtuaalista kotikirkko-ohjelmaa, minkä lisäksi järjestö tukee arabiankielisiä naistenohjelmia sekä arabiankielisen lastenkanavan työtä.
Seurakunnista tätä työtä tukee Pukkilan seurakunta.

Keikon kirjelaatikko, radiotyö
Yhteistyökumppanina on Far East Broadcasting Company (FEBC). Sansa tukee viidesti viikossa kuultavaa Keikon kirjelaatikko -ohjelmaa, jossa vastataan kuuntelijoiden kysymyksiin, rukoillaan heidän puolestaan, rakennetaan ystävyyttä ja kutsutaan Kristuksen luo. Ohjelman tuottaja on FEBC-Japanin johtaja Keiko Yoshizaki. Noin 127 miljoonasta japanilaisesta on kristittyjä alle prosentti. Sopimus on vuoden 2016 loppuun. Sopimus katetaan pääosin lähetystyöhön saadun testamentin varoista.
Lue tästä: Sansan radiotyö Japanissa – raportti 2015

Jari ja Eeva Vähäsarja Itävallassa. Jari Vähäsarja koordinoi Trans World Radion (TWR) Euroopan teknisen osaston projekteja Aasiassa ja Lähi-idässä ja Eeva Vähäsarja koordinoi TWR-Euroopan Hanna-työtä (Project Hannah).
Sopimuksen osana on, että ELY ja Sansa järjestävät eri puolilla yhteisiä kirkkopyhiä, joiden tuotolla katetaan tämän sopimuksen kannatussumma.

Vähäsarjat kesäjuhlilla Lapualla
Eeva ja Jari Vähäsarja Elyn kesäjuhlilla Lapualla. Kuva Timo Keski-Antila


Kohteen yhdyshenkilö
toiminnanjohtaja Antero Rasilainen
antero.rasilainen@evankeliset.net
p. +358 45 134 4634