Kirkon lähetysjärjestö since 2022

Evankeliset kesäjuhlat


Kiinnostaisiko seurakuntaanne järjestää evankeliset kesäjuhlat? Ota yhteyttä!

Antero Rasilainen, toiminnanjohtaja
p. +358 45 134 4634
antero.rasilainen@evankeliset.net

Elokuussa järjestettävät Evankeliset kesäjuhlat Ilmajoella toteutetaan yhteistyössä Ilmajoen seurakunnan ja Etelä-Pohjanmaan Opiston kanssa. Ilmajoki on noin 12 000 asukkaan kunta keskellä Etelä-Pohjanmaata. Seutu on tunnettu muun muassa komeista lakeusmaisemistaan. Juhlapaikka tulee olemaan Etelä-Pohjanmaan Opisto, joka on yksi Suomen vanhimmista ja suurimmista kansanopistoista. Juhlien ohjelmaa toteutetaan sekä Opiston tiloissa että Ilmajoen kirkossa. Ilmajoen ristikirkon on rakentanut tunnettu kirkonrakentaja Matti Honka vuosina 1764-1766. Kirkon vanhassa kurkihirressä oleva teksti Rauhani annan teille, on tämän kesän juhlien teema (Joh.14:27).

Juhlien majoitus ja ruokailu järjestetään Opistolla. Suurin osa majoitushuoneista on viihtyisiä kahden hengen huoneita eritasoisissa soluasuntoloissa, mutta majoitusvaihtoehtoja löytyy myös perheille ja suuremmille ryhmille. Opiston piha-alueelle nousevat juhlien ajaksi ELY:n ja seurakunnan teltat, joissa palvelevat vapaaehtoiset myyden mm. kahvia, lettuja ja makkaraa.

Alkuvuodesta eri toimikunnat ovat jo kokoontuneet suunnittelemaan elokuun juhlia. Tulossa on ohjelmaa kaikenikäisille. Lapset on erityisesti huomioitu ohjelmassa. Yhdessä laulamiselle ja musiikille on annettu juhlilla runsaasti tilaa. Lähetystyö ja Raamatun opetus ovat perinteisesti vahvasti esillä. Perjantai-ilta on talkoolaisten ilta jatkuen yhteisellä ehtoollishetkellä Opiston juhlasalissa. Kesäjuhlilla mukana mm. Lapuan hiippakunnan piispa Matti Salomäki, seurakunnan ja Elyn työntekijöitä, lähetystyöntekijöitä sekä muita puhujavieraita. Musiikin saralta mm. Ida-Elina, seurakunnan kuoroja. Ohjelma julkaistaan maaliskuun aikana.

Ilmajoen evankelisilla kesäjuhlilla saamme juhlistaa 15-vuotiasta yhdistystämme ja kirkon uutta lähetysjärjestöä. Olet lämpimästi tervetullut!

Lisätietoa juhlista voit kysellä:
Kesäjuhlien talkoovastaava, Sirpa Keski-Antila p. 040 097 4102
Ilmajoen seurakunta, Päivi Penttilä p. 040 047 7536
Satu Kivisaari, aluejohtaja, ELY p. 050 563 6079
Etelä-Pohjanmaan Opisto p. 06 425 6000 (ma-pe klo 9.00-15.00)

Ohjelman tulostettava kansikuva (A5)

Majoitushinnat ja -vaihtoehdot löytyvät alla olevasta linkistä/osoitteesta:
https://epopisto.fi/tilat-ja-majoitus/majoitu-opistolla/
Majoituksen hintaan sisältyvät liinavaatteet ja pyyhe. Mahdollista varata myös aamupala.
Majoitusvaraukset voi tehdä soittamalla opiston toimistolle puh. 06 425 6000 tai lähettämällä sähköpostia (toimisto@epopisto.fi). Toimisto avoinna: ma-pe klo 9.00-15.00.

www.ilmajoenseurakunta.fi
www.epopisto.fi