Kirkon lähetysjärjestö since 2022

Evankeliset kesäjuhlat 8.-10.6.2018 Seinäjoella

Julkaistu: 31.05.2018 08:59

Evankelinen lähetysyhdistys – ELY ry täyttää tänä vuonna pyöreät 10 vuotta. Täyskymppiä juhlitaan tulevana kesänä Evankelisilla kesäjuhlilla Seinäjoella 8.–10.6.2018. Juhlien teemana on ”Armo kuljettaa” ja juhlapaikkana toimii Lakeuden Risti, seurakuntakeskus ja sisäpiha.

Juhlien järjestäminen on hyvällä tolalla – eri toimikunnat ovat kokoontuneet jo viime syksystä ja juhlien ohjelma on valmis. Viikonlopun aikana juhlissa puhuvat mm. piispa Simo Peura, Seinäjoen kaupunginjohtaja Jorma Rasinmäki, E-P:n Perheasiain neuvottelukeskuksen johtaja Eija Harmanen, ELY:n pääsihteeri Antero Rasilainen, Viron kirkon piispa Joel Luhamets, eläkkeellä oleva Nepalin lähetti Kirsti Kirjavainen, TT Harri Kuhalampi, TT ja arkeologi Eero Junkkaala, opettaja Mika Viitanen Hyvinkäältä, rovasti Sakari Nurmesviita Jämsästä sekä perheterapeutti ja kirjailija Saara Kinnunen. Mukana on lisäksi ELY:n sekä Seinäjoen seurakunnan työntekijöitä.

Lue lisää ja katso ohjelma, myös lastenohjelma 🙂