Kirkon lähetysjärjestö since 2022

Kiitosjuhla 29.9. Tampereella – Evankeliset kesäjuhlat 2019

Julkaistu: 22.08.2019 12:00

ELÄMÄN AARTEITA oli Evankelisen lähetysyhdistys – ELY ry:n kesäjuhlien motto. Juhlia vietettiin Tampereen Kalevan kirkossa 7.-9. kesäkuuta.

Teeman mukaisesti tarkoituksena oli pohtia niitä aarteita, joita Jumala armossaan jatkuvasti meille jakaa. Niiden varassa jaksamme jatkaa. Jumala lahjoittaa meille runsaasti lahjojaan, mutta samalla Jumalan on rakkaudessaan ja hyvyydessään ehtymätön aarrekammio. Samalla tarkasteluun tulevat ne aarteet, joita elämä meille joka päivä tuo. Läheiset ihmiset, kodin toimet, harrastukset, työ, seurakunnan yhteys, luontokokemukset ja monet muut asiat ovat jatkuvia ilon, virkistyksen, tarkoituksen ja hyvinvoinnin lähteitä.

Juhlan motto kutsuu myös kiittämään. Yhteinen ilomme avaa silmämme ja sydämemme näkemään selvemmin mitä kaikkea olemme Jumalalta saaneet. Yhteinen kokemuksemme tekee meille näkyväksi sitä rikkautta, jota Jumala rakkaudessaan antaa meille Jeesuksen kautta.

Tervetuloa riemuitsemaan Tampereelle kiitosjuhlan merkeissä 29.9. Kalevan kirkkoon (Liisanpuisto 1). Messu klo 10, Salla Häkkinen ja Elyn työntekijöitä. Kahvit ja kesäjuhlien kiitosjuhla.