Kirkon lähetysjärjestö since 2022

Elyn tiedote tilaisuuksien peruuntumisista korona-viruksen johdosta, päivitetty 17.3.

Julkaistu: 13.03.2020 16:41

Elyn tilaisuudet järjestetään yhteistyössä paikallisseurakuntien kanssa ja pääosin seurakunnan tiloissa. Näin ollen toimintaamme koskee kirkkohallituksen suositus ja paikallisseurakuntien tekemät linjaukset, joita noudatamme. Seuraamalla oman kotiseurakuntasi ilmoituksia näet ajankohtaiset tiedotteet tapahtumien järjestämisestä. 

Suomen hallituksen päätöksellä kaikki tilaisuudet on nyt peruutettu 13.4.2020 asti. Elyn työntekijät ovat tavoitettavissa puhelimen ja sähköpostin välityksellä. Rohkaisemme jäsenistöämme ottamaan yhteyttä, keskustelemaan ja rukoilemaan. Kenenkään ei tarvitse jäädä yksin. Työntekijöiden yhteystiedot löytyvät tältä sivulta kohdasta yhteystiedot

Turvallisin mielin katsomme eteenpäin: "Minulla on omat suunnitelmani teitä varten, sanoo Herra. Minun ajatukseni ovat rauhan eivätkä tuhon ajatuksia: minä annan teille tulevaisuuden ja toivon.” Jer.29:11