Kirkon lähetysjärjestö since 2022

20 vuotta Pietarin Pyhän Marian kirkon uudelleen vihkimisestä

Julkaistu: 31.05.2022 09:03

”Kiitä Herraa minun sieluni, ja kaikki mitä minussa on Hänen pyhää nimeänsä.
Kiitä Herraa minun sieluni äläkä unohda mitä hyvää Hän on sinulle tehnyt.”
Psalmi 103:1-2

Rakkaat ystävät,

helluntaina 20 vuotta sitten saimme vihkiä Pyhän Marian luterilaisen kirkon uudelleen käyttöön. Suuri remontti oli ohitse ja kaunis kirkkomme seisoi alennustilastaan nostettuna keskellä Pietarin kaupunkia.
Kirkkomme kunnostustyöt kestivät vuosia, mutta nyt saamme iloita valoisassa kirkkosalissa. Se muistuttakoon meitä kaikkia Vapahtajastamme, joka on maailman valkeus.
Ilman Suomen ja muiden maiden kristittyjen apua ei tämä projekti olisi valmistunut. Taivaan Isä antoi voimia ja viisautta kaikille toimia yhdessä kirkkonsa parhaaksi. Niin toteutui kauniisti Jeesuksen rukous, että ”he yhtä olisivat”.

Meillä oli tarkoituksena kutsua kaikki vihkimysjuhlaan osallistuneet 20-vuotisjuhlaan. Se ei kuitenkaan nyt ole mahdollista. Uskomme kuitenkin, että meidän välillämme on rukouksen silta, jota myöten taivaan enkelitkin kulkevat, lohduttaen, siunaten ja yhdistäen meitä. Siispä nyt saamme yhdessä käydä rukoilemaan rakkaan Pyhän Marian kirkon ja siellä kokoontuvan seurakunnan puolesta. Me täällä ja te siellä.
Kiitos, ystävät, tukijat ja esirukoilijat Suomessa. Nyt Pyhän Marian kirkon ovi on auki ja evankeliumi saa siellä kutsua ja rohkaista meitä tässäkin vaikeassa ajassa.

Lujasti luotamme siihen, että Kristus siunaa kirkkoaan ja vie sen kerran perille.

Hyvä ja Armollinen Jumala teitä kaikkia runsaasti siunatkoon

Kiittäen
Pietarin Pyhän Marian seurakunta
Kirkkoherra Mihail Ivanov

”Kiittäkää Herraa, kaikki hänen tekonsa, hänen valtakuntansa kaikissa paikoissa.
Kiitä minun sieluni Herraa.”
Psalmi 103:22