Kirkon lähetysjärjestö since 2022

Joulukeräys on meneillään

Julkaistu: 21.12.2023 22:42

Elyn joulukeräyksen teema vuonna 2023 on, että julistamme, koulutamme ja varustamme. Tänä vuonna joulukeräys kohdennetaan erityisesti tähän työhön, niin kotimaassa kuin lähetyskohteissamme. Elyn lähetystyöntekijät toimivat juuri näissä tehtävissä, työmme ytimessä on sanoma ristiinnaulitusta ja ylösnousseesta Vapahtajastamme. Haluamme olla yhteistyökirkkojemme tukena ja apuna. Aina ei ole mahdollista tai edes viisasta lähettää työntekijää Suomesta, jos voimme olla tukemassa paikallisia työntekijöitä ja siksi joulukeräyksellä muistamme myös kansallisia työntekijöitämme ja stipendiaattejamme, jotka meidän lahjamme avulla voivat palvella oman kansansa keskuudessa.

Kiitos, kun rukoilet ja muistat. Kiitos, kun lahjoitat. ”Kunnian Herraa palvelkaa, kaikille siunaukseksi, armoa vieden avaraa, ihmisten vapaudeksi. Riemu on suuri taivaassa, tuhlaajalasten kotona, aina kun syntinen kääntyy.” Virsi 434:1

Voit tehdä lahjoituksen pankissa/verkkopankissa tili IBAN FI06 5114 0220 0380 63, viestiksi joulukeräys sekä oma seurakuntasi. (Jos et ole ELYn jäsen ja lahjoitat yli 50 €, laita myös oma nimesi ja osoitteesi kiitoslahjan lähettämistä varten.)
MobilePayn lahjoitusnumero on 12374 tai voit antaa tukesi yhdistyksen kotisivujen kautta: www.evankeliset.net/lahjoita.
Joulun iloa sinulle, kiitos lahjasta, Jumala sinua siunatkoon.

Katso Elyn rahankeräyslupatiedot tästä.