Kirkon lähetysjärjestö since 2022

Elyn valtakunnallinen kolehtipyhä 8.12.2024

Julkaistu: 06.02.2024 08:00

Kirkkohallitus myöntää kaikille kirkon lähetysjärjestöille vähintään yhden valtakunnallisen kirkkokolehdin ja yhden suosituskolehdin. Tänä vuonna Elyn kirkkokolehti kerätään toisena adventtisunnuntaina eli 8.12.2024.

Kolehti kerätään koulutus-, perhe- ja kirkollisen työn hyväksi Virossa ja Venäjällä, yleisviitenumero: 24812 30125.
Huom. seurakuntayhtymä
, tilaa viitenumerot: ely@evankeliset.net tai p. 040 415 9416

Elyn työ on painottunut lähialuille, Venäjälle ja Viroon. Olemme lähetysjärjestö, siis julistamme, koulutamme ja lähetämme. Evankeliumin julistaminen ja lähetystyön tekeminen ei ole yksin Elyn tehtävä, se on kirkon tehtävä. Kirkko on olemassa, jotta evankeliumi, ilosanoma menisi eteenpäin. Jotta Jumalan valtakunta tulisi ihmisten keskuuteen. Elyn työ on kirkon työtä, yhdessä tekemistä paikallisseurakunnan kanssa. Elyn työn ytimessä ovat evankeliumin julistaminen, diakoniatyö ja heikkojen ja syrjittyjen auttaminen. Lähetämme myös lähetystyöntekijöitä kouluttamaan ja julistamaan.

Elyn palveluksessa oli 1.1.2024 kuusi lähetystyöntekijää ja lisäksi mahdollistimme kahdeksan kansallisen työntekijän palvelutehtävän omassa kirkossa.

Varaa 8.12. kalenteriisi. Ota yhteyttä oman seurakuntasi pappiin ja osallistu Elyn kirkkopyhän toteuttamiseen. Voisitko olla tekstinlukijana, esirukouksen valmistelijana, kolehdin kerääjänä tai toivottamassa ihmisiä tervetulleeksi kirkkoon?

Olisiko Elyn joululehti hyvä tervehdys kirkkovieraille?


Elyn kirkkopyhä Haminassa 4.6.2023, toiminnanjohtaja Antero Rasilainen siunasi kannetun kolehdin.