Kirkon lähetysjärjestö since 2022

Elyn työ Virossa vahvistuu – Pia ja Tero Ruotsala siunataan lähetystyöhön Haminassa 9.6.2024

Julkaistu: 31.05.2024 14:38

Evankelinen lähetysyhdistys – ELY ry:n hallitus on valinnut Pia ja Tero Ruotsalan Elyn lähetystyöntekijöiksi 1.6.2024 alkaen. Viron kirkko on kutsunut Pia ja Tero Ruotsalan työhön Viroon, molemmat tulevat työskentelemään Lähetyskeskuksen työyhteydessä. Pian panos keskittyy perhe- ja pienryhmätyöhön ja Tero osallistuu nuorisomusiikki- ja tavoittavaan työhön. Osa molempien työpanoksesta tulee myös kirkon globaalin perheneuvontatyön kehittämiseen ja verkoston luomiseen. Pia ja Tero ovat tavattavissa Haminassa Elyn kesäjuhlissa 7.-9.6.

Pia ja Tero sekä tammikuussa Elyn työssä aloittanut Titta Hämäläinen siunataan lähetystyöhön Viroon sunnuntain piispanmessussa klo 10.

Tervetuloa Pia ja Tero Elyn työyhteyteen ja työtoveruuteen.