Kirkon lähetysjärjestö since 2022

Aarrearkkuleirit

Evankelinen lähetysyhdistys – ELY ry ja Karstulan Evankelinen Opisto ovat järjestäneet  aarrearkkuleirejä isovanhemmille ja lapsenlapsille. Leiripaikkana opisto on toimiva ja rauhallinen. Kauniin Päällinjärven rannalla on mahdollisuus kalastukseen, melontaan sekä uimiseen. Retkeillä voi yhdessä isovanhempien kanssa vaikkapa Kirkkovuorelle ja samalla ihmetellä luonnon ihmeellisiä aarteita.

Leirillä tärkeää on isovanhempien ja lastenlasten yhdessä vietetty aika. Valmis leiriohjelma ja Opiston täysihoito antavat hyvät puitteet yhdessäololle. Majoittuminen tapahtuu 2-4 hlön huoneissa, joista löytyvät suihkut ja vessat. Ja kun nälkä yllättää, Opiston keittiöhenkilökunta valmistaa herkulliset ruuat koko leiriväelle. Pelit, leikit ja askartelut ovat mukavaa tekemistä kaikenikäisille. Yhdessä vietetyt iltanuotiohetket jättävät unohtumattomat leirimuistot, joita on kiva muistella yhdessä vielä vuosienkin kuluttua. Raamattuhetket sekä aamu- ja iltahartaudet tutustuttavat lapset ja isovanhemmat Raamatun aarteisiin. Lähetystyön kuulumiset maailmalta antavat leiriläisille ajankohtaista tietoa Elyn lähetyskohteista ja ideoita siihen, miten me voimme olla tukemassa lähetystyötä ja viemässä evankeliumia eteenpäin.

Leirillä on mukana isosia, jotka ohjaavat pienempiä leiriläisiä. Leireillä tarvitaankin joka kesä uusia isosia, joten jos olet käynyt omassa seurakunnassasi isoskoulutuksen, voit kysellä isostehtäviä aarrearkkuleiriltä. Nuoremmat  (n.13-14-vuotiaat) voivat toimia leirillä vapaaehtoisen apuohjaajan tehtävissä.
Isovanhempien hetkissä on ilo jakaa kokemuksia isovanhemmuudesta ja tukea samalla toisia mummoja ja pappoja tässä tärkeässä isovanhemmuuden tehtävässä. Leirille ovat lämpimästi tervetulleita myös varamummot ja -papat.

 

 

Aarrearkkuleiri 15.-17.10.2024 

Karstulan Evankelisella Opistolla

Lisätietoja:
Satu Kivisaari p. 050 5636079.