Kirkon lähetysjärjestö since 2022

Yhteystiedot

Satu Kivisaari
p. 050 563 6079
satu.kivisaari@evankeliset.net

Aarrearkkutyö – ELYn perhetyö

Oletko sinä joskus etsinyt aarteita? Ullakon kätköistä joku on saattanut löytää vanhan aarrearkun, mikä on kerännyt sisälleen mielenkiintoisia aarteita vuosien varrelta. Jollekin aarre voi olla vanha postikortti, koru tai erikoinen kivi. Aarteiden etsintä on jännittävää puuhaa ja usein sen löytäminen yllättää etsijänsä. Joskus aarre voi antaa etsijälle jopa aivan uuden suunnan elämälle.

Evankelisen lähetysyhdistyksen aarrearkkutyössä etsitään yhdessä – pienet ja suuret – elämän aarteita ja jaetaan niitä eteenpäin. Eräs isoäiti kertoi, kuinka hänelle aarteeksi oli muodostunut vuosien aikana levolle laske Luojani -iltarukous. Nyt isoäiti halusi opettaa tuon rukouksen lapsenlapselleen. Isoäidin jakaessa rakkaan aarteensa lapsenlapsensa kanssa, tuo tuttu rukous yhdisti nyt suvun nuorimman ja vanhimman. Aarteet voivat yhdistää ja kantaa eteenpäin.

Aarrearkkutyössä etsitään ja kutsutaan lapsia, vanhempia ja isovanhempia elämän tärkeiden aarteiden äärelle. Yhdessä tutustuessamme Raamatun aarteisiin voimme oppia tuntemaan taivaallista Isäämme paremmin ja vahvistua uskossa häneen. Aarteenetsijöinä ja -löytäjinä me saamme kokea iloa ja kiitollisuutta siitä, mitä Taivaan Isä on meille antanut Pojassaan Jeesuksessa Kristuksessa.

Evankelisen lähetysyhdistyksen aarrearkkutyö haluaa tarjota lapsille, vanhemmille ja isovanhemmille mahdollisuuden olla ja tulla Jumalan Sanan äärellä ja kokea, että me jokainen olemme Jumalan luomia, arvokkaita aarteita, Jumalan lapsia.

Jeesus sanoo: ”Sallikaa lasten tulla minun luokseni, älkää estäkö heitä. Heidän kaltaistensa on Jumalan valtakunta.” (Mark.10:14)

Tervetuloa mukaan Evankelisen lähetysyhdistyksen aarrearkkutoimintaan! Aarteita riittää ihan jokaiselle!